Velkommen til fagmøte om NBRR

Nasjonal behandlingstjeneste for revmatologisk rehabilitering (NBRR) er et spesialisert rehabiliteringstilbud for pasienter over 18 år med kronisk inflammatorisk revmatisk sykdom. På fagmøtet den 16. mars kan du bli bedre kjent med NBRR, NBRRs behandlingstilbud og NBRRs henvisningskriterier.

NIC_2937

Fagmøtet er for helsepersonell og arrangeres via Norsk Helsenetts videotjeneste. Møtet ledes av revmatolog og seksjonsoverlege ved NBRR, Sigrid Ødegård. På fagmøtet vil Ødegård blant annet snakke om:

  • Hva er NBRR, og hvordan jobber NBRR med sine pasienter
  • Hva er kompleks rehabilitering
  • Hvilke pasienter kan henvises til NBRR
  • NBRRs henvisningskriterier

Kort om NBRR
NBRR holder til på Diakonhjemmet Sykehus, og pasientene som kommer til NBRR har behov for hjelp av flere faggrupper, og tidligere rehabilitering på kommunalt og regionalt nivå har ikke vært tilstrekkelig.

NBRR tilbyr skreddersydd tverrfaglig rehabilitering for pasienter over 18 år med kronisk inflammatorisk revmatisk sykdom, både inflammatoriske leddsykdommer og bindevevssykdommer. Et opphold på enheten planlegges og gjennomføres i nært samarbeid mellom pasient og et spesialisert tverrfaglig team. Det tverrfaglige teamet består av revmatolog, fysioterapeut, sykepleiere, ergoterapeut, sosionom og psykolog. Samarbeid med innsøkende instans og lokale helsetjenester er en del av våre rutiner. Enheten har fem senger og rehabiliteringen er døgnbasert.

Praktisk informasjon
Nettmøtet avholdes via videotjenesten til Norsk Helsenett (NHN), som er godkjent for bruk for alle aktører i helsesektoren. De som skal delta på møtet må gjøre dette fra oppsatte videokonferansesystem i Norsk helsenett. Dette finnes nå ved de fleste institusjoner og sykehus. Påloggingskode for deltakere innenfor NHN sine systemer: 998856. Du kan også logge deg på med Lynch hvis du bruker denne adressen: 998856@vm.nhn.no

Vel møtt til nettmøte fredag 16. mars kl. 08.45-09.15.

NB! Foredraget starter presis 08.45 så vi anbefaler dere å logge dere på i god tid før det. Vær også oppmerksom på at det er viktig at dere har skrudd av mikrofonen hos dere, da det vil skape forstyrrelser på lyden for alle som følger fagmøtet dersom mikrofonen deres er på.

Legg igjen en kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: