Velkommen til fagmøte om utmattelse og aktivitetsregulering

Mange personer som har en revmatisk sykdom plages av utmattelse. Det kan være utfordrende for dem å gjennomføre aktiviteter i hverdagen. NKRR har gleden av å ønske helsepersonell velkommen til fagmøte om utmattelse og aktivitetsregulering fredag 20. april.

NIC_3038

Både forskjellige aktiviteter og aktivitetsnivået blir påvirket hos mange som har en revmatisk sykdom og utmattelse. På fagmøtet får du eksempler på hvordan helsepersonell kan veilede pasienter til å være i aktivitet, til tross for at de har utmattelse.

Ergoterapeut Anne-Lene Sand-Svartrud er ergoterapeut hos Nasjonal kompetansetjeneste for revmatologisk rehabilitering og skal lede fagmøtet. Fagmøtet er for helsepersonell og holdes fredag 20. april kl. 08.45 via Norsk Helsenetts videotjeneste.

Praktisk informasjon

Nettmøtet avholdes via videotjenesten til Norsk Helsenett (NHN), som er godkjent for bruk for alle aktører i helsesektoren. De som skal delta på møtet må gjøre dette fra oppsatte videokonferansesystem i Norsk helsenett. Dette finnes nå ved de fleste institusjoner og sykehus. Påloggingskode for deltakere innenfor NHN sine systemer: 998856. Du kan også logge deg på med Lynch hvis du bruker denne adressen: 998856@vm.nhn.no

Vel møtt til nettmøte fredag 20.april kl. 08.45-09.15.

NB! Foredraget starter presis 08.45 så vi anbefaler dere å logge dere på i god tid før det. Vær også oppmerksom på at det er viktig at dere har skrudd av mikrofonen hos dere, da det vil skape forstyrrelser på lyden for alle som følger fagmøtet dersom mikrofonen deres er på.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarer eller e-poster som inneholder personlige opplysninger eller helseopplysninger ikke vil bli publisert eller besvart.

Legg igjen en kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: