Tverrfaglig kurs i revmatologi

NKRR og Revmatologisk avdeling på Diakonhjemmet Sykehus har gleden av å invitere til tverrfaglig kurs i revmatologi 12. og 13. november. Les mer om programmet og påmelding her.

NIC_3186

Påmelding til kurset kan du gjøre her .

Målet med kurset er å bidra til økt kunnskap og forståelse for sentrale aspekter ved revmatisk sykdom, utfordringer forbundet med sykdommen, samt aktuelle behandlingsformer og tiltak. Kurset arrangeres av Nasjonal kompetansetjeneste for revmatologisk rehabilitering (NKRR) og Revmatologisk avdeling, Diakonhjemmet Sykehus.

Målgruppen er ansatte på revmatologiske avdelinger, rehabiliteringsinstitusjoner og i primærhelsetjenesten. Se fullt program her: Program tverrfaglig kurs i revmatologi.

Tid & sted: mandag 12. november og tirsdag 13. november på Diakonhjemmet i Oslo, Auditoriet i DBL-bygget. For veibeskrivelse, se http://www.diakonhjemmet.no

Pris: Kr. 1900,- (enkel lunsj er inkludert)

Påmelding

Du kan melde deg på kurset  her . Det er ønskelig at du betaler med kort ved påmelding, men tilsendt faktura er også mulig (kr. 100,- i gebyr). Husk da å være nøye med å oppgi fakturaadresse, eventuelt koststed etc. Påmeldingsfrist er 1. november .

Kontaktpersoner:

Foredragsholderne på kurset er ansatt ved/tilknyttet revmatologisk avdeling, Nasjonal kompetansetjeneste for revmatologisk rehabilitering, NKRR og Nasjonal behandlingstjeneste for revmatologisk rehabilitering, NBRR. Kurset er søkt godkjent som meritterende av NSF, NETF, NFF og Fagforbundet.

 

 

%d bloggere liker dette: