Artrosekurs

Nasjonal kompetansetjeneste for revmatologisk rehabilitering (NKRR) har utarbeidet et artrosekurs for leger og annet helsepersonell. Kurset består av fem korte filmer som oppsummerer det viktigste man trenger å vite om behandlingsanbefalingene for artrose.

Over 300.000 nordmenn har artrose, men mange får ikke den behandlingen de trenger for å leve best mulig med sykdommen.

Artrose er den vanligste leddsykdommen blant den voksne befolkningen i Norge, og omtrent halvparten av befolkningen vil få artrose i løpet av livet. Sykdommen gir smertefulle, stive og hovne ledd og er den vanligste årsaken til nedsatt funksjonsevne blant voksne.

– Forekomsten av artrose i befolkningen øker. For å håndtere denne store og økende pasientgruppen, må helsepersonell gi god, effektiv og kunnskapsbasert behandling og sette pasientene i stand til å ta vare på egen helse, sier Nina Østerås, forsker ved NKRR og prosjektleder for artrosekurset.

Spørreundersøkelse

Vi vil gjerne vite om du syntes filmene var nyttige eller ikke og om du kommer til å bruke innholdet fra filmene i din hverdag. Vi har derfor laget en spørreundersøkelse med 3 spørsmål. Vi setter stor pris på om du har anledning til å svare på denne undersøkelsen

%d bloggere liker dette: