Velkommen til fagmøte om psoriasisartritt

Hva er psoriasisatritt, hvordan behandles det og bør pasienter med psoriasisartritt være fysisk aktive? Fredag 1. juni kl. 08.45 inviteres helsepersonell til fagmøte med temaet psoriasisatritt.

dsc_1081

Psoriasisartritt er en revmatisk sykdom, hvor hudsykdommen psoriasis opptrer sammen med leddbetennelse. Noen har mest symptomer fra ryggen, mens andre har symptomer fra perifere ledd. Siden psoriasisartritt opptrer forskjellig hos forskjellige mennesker er behandlingen også ulik fra pasient til pasient.

Fagmøtet, som arrangeres vi Norsk Helsenetts videotjeneste, ledes av lege og forsker ved Revmatologisk avdeling på Diakonhjemmet Sykehus, Karen Minde Fagerli og fysioterapeut hos Nasjonal kompetansetjeneste for revmatologisk rehabilitering (NKRR), Camilla Fongen. Målet med fagmøtet er å gi god informasjon om hva psoriasisartritt er, hva som skiller pasienter med forskjellige symptomer og hvilke medisinske behandlinger som finnes. I tillegg blir det fokus på hvordan fysisk aktivitet og trening kan hjelpe denne pasientgruppen.

Praktisk informasjon

Fagmøtet avholdes via videotjenesten til Norsk Helsenett (NHN), som er godkjent for bruk for alle aktører i helsesektoren. De som skal delta på møtet må gjøre dette fra oppsatte videokonferansesystem i Norsk helsenett. Dette finnes nå ved de fleste institusjoner og sykehus. Påloggingskode for deltakere innenfor NHN sine systemer: 998856. Du kan også logge deg på med Lynch hvis du bruker denne adressen: 998856@vm.nhn.no

Vel møtt til nettmøte fredag 1. juni kl. 08.45-09.15.

NB! Foredraget starter presis 08.45 så vi anbefaler dere å logge dere på i god tid før det. Vær også oppmerksom på at det er viktig at dere har skrudd av mikrofonen hos dere, da det vil skape forstyrrelser på lyden for alle som følger fagmøtet dersom mikrofonen deres er på.

Legg igjen en kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: