Revmaprisen til Sigrid Ødegård

På årets Nettverkskonferanse for revmatologisk rehabilitering ble revmatolog Sigrid Ødegård tildelt Revmaprisen, som deles ut i regi av Norsk Revmatikerforbund.

Kristin Fjeldstad (leder NRF) til venstre, og Sigrid Ødegård til høyre.

Juryen begrunnet tildelingen av prisen blant annet med Ødegårds lange innsats innen det revmatologiske fagfeltet, og hennes fokus på at arbeid er en viktig helsefaktor.

Sigrid Ødegård er revmatolog og seksjonsoverlege ved Nasjonal behandlingstjeneste for revmatologisk rehabilitering (NBRR). Hun tok sin doktorgrad i 2008 med avhandlingen «Disease Course of Rheumatoid Arthritis (RA) in a 10-year perspective». Ødegård har jobbet på NBRR helt siden oppstarten i 2010.

Revmaprisens jury bestod i år av Kjersti Fjeldstad (leder NRF), Bente Slaaten (generalsekretær NRF), Jon Hagfors (brukerrepresentant) og Erik Rødevand (revmatolog og avdelingsoverlege ved St. Olavs hospital).

Om NBRR

NBRR tilbyr skreddersydd tverrfaglig rehabilitering for pasienter over 18 år med kronisk inflammatorisk revmatisk sykdom, både inflammatoriske leddsykdommer og bindevevssykdommer. Les gjerne mer om NBRR på nettsidene www.nbrr.no.

%d bloggere liker dette: