Velkommen til seminar om fibromyalgi og kroniske smerter

24. oktober arrangeres et stort seminar om fibromyalgi og kroniske smerter på Diakonhjemmet Sykehus i Oslo. Hit kommer to av verdens ledende eksperter på fibromyalgi og kroniske smerter for å dele sin kunnskap. Både helsepersonell og brukere er velkomne. 

DSC_0783

Målet med seminaret er å formidle oppdatert forskning på fibromyalgi og kronisk smerte, i tillegg skal seminaret bidra til samarbeid mellom norske og internasjonale forskningsmiljøer og brukermedvirkning i forskning.

Professor Daniel Clauw og Professor Winfried Häuser har forsket mye på kroniske smerter og fibromyalgi og skal holde en rekke foredrag på seminaret. Hele programmet finner du her: Program fibromyalgi og kroniske smerter 24 oktober

Seminaret er et samarbeid mellom Norsk Revmatikerforbund, Norges Fibromyalgiforbund, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet og Nasjonal kompetansetjeneste for revmatologisk rehabilitering/Diakonhjemmet sykehus. Seminaret gjennomføres med økonomisk støtte fra Norges Forskningsråd.

Hvor og når

–        Auditoriet i DBL-bygget på Diakonhjemmet Sykehus i Oslo

–        24. oktober fra kl. 09.00 til 15.15.

Påmelding

Meld deg på ved å følge denne lenken . Påmeldingsfrist er 10. oktober.

Seminaret vil også livestreames.

Legg igjen en kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: